Sistem nivelare gresie Dedeman?

In ultima perioadă sistemele de nivelare pentru gresie au început să apară și în marii retaileri de bricolaj precum Dedeman, Arabesque sau Hornbach. Din gama de produse existentă pe rafturile acestora se pare ca cel mai căutat și utilizat model de sistem nivelare gresie este cel cu pană plastic și clips distanțieri gresie faianță. Bineânțeles, există mai multe modele de pene de dimensiuni mai mici sau mai mari.

Ca regulă generală, un sistem de montare gresie faianță, indiferent de tipul și dimensiunile componentelor acestuia are ca principal scop obținerea unei montări perfecte a plăcilor ceramice, o suprafață perfect plană. Alegerea unui sistem sau altuia ține de preferințe, de obișnuință și nu în ultimul rând de buget. Dacă vă puneți problema să utilizați sau nu un astfel sistem în montarea plăcilor răspunsul e DA. Pentru o investiție relativ mică vă veți bucura, pentru un timp îndelungat, de o suprafață perfect montată a pardoselii de gresie sau a suprafețelor de faianță din locuința dumneavoastră.

 

Asemenea sisteme, la prețuri mult mai competitive găsiți si pe situl nostru în secțiunea Magazin precum și la telefon 0730 417 913.  Echipa Plastik Components e prezentă și în marketplaceul Emag: ne gasiti aici